Brand Identity

Merkidentiteit gaat over zoveel meer dan een logo en een kleurpalet. Het team van Arpeggio ontwikkelt een sterke visuele taal die uw merkstrategie ondersteunt, uw klanten aanspreekt, én u van uw concurrenten onderscheidt.

Logo

Logo

Een logo creëren is een vak op zich. Een logo vertelt het verhaal van uw merk, vat de kernwaarden samen, weet de doelgroep aan te spreken, en kan ingezet worden op tal van dragers. Voor een opvallend en herkenbaar logo kan u vertrouwen op de specialisten van het Arpeggio team.

Brandbook

Brandbook

Een brandbook beschrijft alle aspecten van de vormgeving van uw merk. Gaande van hoe het logo moet ingezet worden op diverse dragers, over typografische richtlijnen en kleurgebruik, tot de tone of voice. Onze merkspecialisten zorgen voor een volledig en praktisch brandbook waarmee uw medewerkers en partners makkelijk aan de slag kunnen.

Starterspack

Starterspack

Met een starterspack maakt u uw huisstijl tastbaar. U vindt er bijvoorbeeld sleutelhangers, balpennen, stickers en mugs in. Neem contact op voor meer info over de samenstelling van uw starterspack.

Let’s ad together?

Heeft u een vraag of een project in gedachten? Neem contact op met onze creatievelingen, strategen, accounts en management.