Social Media

Onze socialmediaspecialisten volgen toegewijd de laatste trends op alle relevante sociale netwerken. Heeft u nood aan communitymanagement, een social strategy of advies van een expert? U bent bij Arpeggio aan het juiste adres.

Socialmediabeheer

Socialmediabeheer

Een eenmalige actie op social media, of het langedurige beheer van uw account? Bij Arpeggio draaien we er onze hand niet voor om. Onze socialmedia-experts beheren uw verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en LinkedIn. Ze schrijven posts, creëren teksten en beeldmateriaal, zorgen voor de publicatie ervan en verzorgen het communitymanagement. Steeds op basis van een doelgerichte socialmediastrategie die rekening houdt met de doelgroep én de kenmerken van elk medium.

Google My Business

Google My Business

Wij beheren uw Google My Business account: reviews worden geanalyseerd en opgevolgd. Zo blijft u op de hoogte van de feedback die u ontvangt, en krijgen klanten een gepast antwoord op hun review.

Let’s ad together?

Heeft u een vraag of een project in gedachten? Neem contact op met onze creatievelingen, strategen, accounts en management.