Strategie

Wij hebben maar één focus: de wensen van onze klanten. Samen met u tekenen onze accountmanagers en -executives een strategie uit op maat van uw marketingdoelen en communicatiebehoeftes.

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid

U start pas met uw onderneming, of u wil de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk opkrikken? We tekenen het juiste pad uit om uw merk top-of-mind te maken.

Imago-/Reputatiecampagne

Imago-/Reputatiecampagne

Een imago- of reputatiecampagne vergt een andere aanpak. Hoe wordt uw onderneming momenteel gepercipieerd? Op basis waarvan? En wat wil u hieraan veranderen? We bepalen de juiste strategie om het imago van uw bedrijf scherp te stellen.

Jaarlijks communicatieplan

Jaarlijks communicatieplan

Aan de hand van belangrijke acties voor uw onderneming, piekperiodes en focuspunten stellen we een jaarcommunicatieplan op. In de lijnen die we uitzetten, zorgen we voor de juiste balans tussen imago- en sales-driven campagnes. Dankzij deze duidelijke planning krijgt u een helder zicht op de invulling van uw communicatiejaar.

Digitaal plan

Digitaal plan

Op digitaal vlak kunnen we zeer gericht cibleren. Daarom is het belangrijk dat we vooraf bepalen hoeveel middelen we waar willen inzetten, en wanneer. Dit digitale plan kunnen we eveneens inpassen in een jaarlijks communicatieplan.

Let’s ad together?

Heeft u een vraag of een project in gedachten? Neem contact op met onze creatievelingen, strategen, accounts en management.